Kidsproof interieur

Verbouwing – Schalkhaar

Na een hele prettige kennismaking met Loraine heb ik haar ook gevraagd mee te denken hoe we meer licht en ruimte in de keuken en woonkamer kunnen creëren voor een opgroeiend gezin. Waar anderen niet verder kwamen dan het plaatsen van een extra raam, begreep Loraine al snel wat er onder mijn vraag lag. Na het gesprek kwam een prachtig 3D ontwerp met een erker waar we lekker kunnen lezen, de kinderen kunnen spelen en gamen en prachtig licht en zicht op de tuin hebben.  
Nu al het meest gebruikte stuk van het huis!
Loraine heeft naast een mooi ontwerp ook heel goed meegedacht in de praktische kant. Onder de bank bakken ontworpen waar het speelgoed in kan en een mooie kast waar de jongens hun game attributen in kwijt kunnen en mijn dochter lekker kan knutselen. Tegelijkertijd ook alles snel is opgeruimd worden. Dit heeft ze ook meegenomen in onze nieuwe hal waarin we fijn binnenkomen, ook als het nat is en alles netjes opgeborgen kan worden.
Tot slot vond ik het ook erg fijn dat ik gewoon een complete lijst kreeg met opties voor de aankleding en meubels. En we de laatste aankleding samen bij elkaar hebben geshopt.
Loraine biedt veel meer dan alleen een mooi ontwerp; we voelen ons hier echt heel erg thuis!

Geïnspireerd geraakt?