Wat kan ik verwachten?

Een Keukentafelsessie vormt het hart van mijn creatieve proces. Aan de gezellige keukentafel bij jou thuis, luister ik intensief naar jouw woonwensen en dromen. Met een scala aan inspirerende ideeën, plattegronden, kleurenpaletten en structuren nemen we samen de tijd om dieper te duiken in jouw persoonlijke stijl. Zo’n interactieve sessie is meer dan alleen ontwerpen; samen transformeren we jouw leefruimtes tot een uitdrukking van jouw unieke identiteit. Of het nu gaat om het creëren van een rustgevende oase of een levendige energie, een Keukentafelsessie legt de basis voor een interieur dat naadloos past bij jouw levensstijl en voorkeuren.

Dit krijg jij
Na de sessie breng ik de opgedane ideeën tot leven aan mijn tekentafel, waar een sfeervolle plattegrond en moodboard ontstaan. Zo krijg je niet alleen een persoonlijk interieurontwerp, maar ook een tastbaar beeld van de warme, uitnodigende ruimte die binnenkort jouw thuis kan zijn. De kosten zijn €950,-

Wil je meer?
Een Keukentafelsessie is een eerste stap richting jouw unieke droominterieur, of ben je meer opzoek naar een complete make-over Klik dan hier.

Hulp nodig?