Keukentafelsessie

Keukentafelsessie 850,- (gemiddelde woning)

Het interieurontwerp begint met de keukentafelsessie.
De keukentafelsessie is een interieuradvies volledig afgestemd op jouw wensen.
We beginnen met een intake op locatie, bij jou aan de keukentafel. Om je een duidelijk beeld te geven van jouw nieuwe ruimte ga ik een sfeerbeeld, kleurbeeld en een 3D schets voor je maken. Met een 3D schets krijg je een zeer realistisch beeld op schaal.

De keukentafelsessie, wat kan ik verwachten?
We maken een afspraak bij jou aan de keukentafel. Dat kan zijn in je nieuwe woning, de woning die je gaat verbouwen of waar je nu woont. Hierbij kan ik zien om welke ruimte het gaat, de hoeveelheid lichtinval in de ruimte en wat de verdere indeling is. We bespreken je wensen, ideeën en het te besteden budget. Heb je een nieuw huis gekocht en alleen een plattegrond? Dan nemen we die stapsgewijs door. Ik begin heel praktisch. Ik zal je een aantal vragen stellen over hoe je de ruimte wilt gebruiken: Is de eettafel belangrijker of juist een grote zithoek bij de tv? Misschien wil je er een kinderhoekje naast? Wil je een open, halfopen of gesloten keuken?
Deze praktische vragen geven mij duidelijk inzicht voor het nieuwe interieur. Vervolgens stel ik vragen over een sfeer die je aanspreekt. Ik kan hier voorbeelden van laten zien, maar eigen afbeeldingen zijn ook welkom.

Binnen een paar weken plannen we een afspraak om de in 3D gezette plattegrond en ideeën samen te bekijken. Tijdens deze afspraak gaan we samen verder brainstormen om zo tot het beste resultaat te komen.

Vervolgens maak ik de 3d schets af en zal ik hem naar je toesturen. Je ontvangt dan van mij een pdf-bestand met een overzicht van jouw persoonlijke;

  • Sfeerbeeld
  • Kleurbeeld
  • 3D afbeeldingen


Na afloop van de keukentafelsessie ontvang je de factuur. Wil je definitieve kleurcodes, een verlichting of meubelplan dan is er na de keukentafelsessie nog een vervolg nodig.
De keukentafelsessie zijn de eerste stappen van een interieurontwerp, wil je een volledig interieurontwerp laten maken, lees dan
hier verder!

Geïnspireerd geraakt? Neem hier contact op.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.