Keukentafelsessie

Keukentafelsessie € 895,- wat kan ik verwachten?

We maken een afspraak bij jou aan de keukentafel. Dan kan ik het huis meteen in het echt zien. Is het nieuw- of verbouw dan kan het vanuit een bouwtekening.
Ik begin heel praktisch. Hoe ga je een ruimte gebruiken? Is de eettafel belangrijker of juist een grote zithoek bij de tv? Misschien wil je er een kinderhoekje naast? Wil je een open, halfopen of gesloten keuken?

Al pratende komen we ook achter de sfeer die bij je past. Of als je zelf al afbeeldingen verzameld hebt pakken we die erbij. De kleuren, de meubels, de aankleding en ook het licht. We stippen elk onderwerp even aan.
Zo ben ik een uurtje bij je aan de keukentafel. Daarna ga ik terug naar mijn eigen bureau. Ik vat de sessie samen door een plattegrond te maken en daarop de dingen die besproken zijn een plek te geven. Met daarbij een overzicht van kleuren en sfeer.
Kortom met de keukentafelsessie hebben we de smaak te pakken. Dat is de basis voor een fijn huis om in te leven.
Als vervolg op de keukentafelsessie kan ik een 3D interieurontwerp maken. Dan gaan we veel dieper in op alle details. Maar voor sommigen is de keukentafelsessie genoeg om zelf aan de slag te gaan. Dat is ook prima 🙂

De keukentafelsessie zijn de eerste stappen van een interieurontwerp, wil je een volledig interieurontwerp laten maken, lees dan hier verder!

Geïnspireerd geraakt? Neem hier contact op.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.