Deze mensen gingen je voor!

We hebben inmiddels al 2 keer gebruik gemaakt van Loraine haar creativiteit! 2 jaar geleden met de inrichting van onze woonkamer en recent hebben we haar hulp weer ingeschakeld, ditmaal voor onze slaapkamer. Zelf had ik al best wel een idee wat ik wilde maar HOE en met WELKE meubels, accessoires en behang/ verf, dat wist ik niet precies. Om te voorkomen dat het een ‘allegaartje’ zou worden hebben we advies ingewonnen bij Loraine, ze heeft ons weer op nieuwe ideeën gebracht en richting gegeven aan onze ideeën. Echt super! Ook denkt Loraine mee in het kostenplaatje en weet ze altijd wel ergens een goedkoper alternatief te vinden. Mochten we weer een nieuwe ruimte willen ‘herinrichten’ dan gaan we Loraine gewoon weer om advies vragen. Interieurstyling is echt een vak!
Jorieke te Riele

“Ik ga over een paar maand verhuizen en wilde uit m’n comfort zone, een keer wat anders met name qua kleur. Loraine kwam met ideeën waar ik zelf nooit aan had gedacht en al helemaal niet zou hebben gedurfd. Mijn eigen ideeën werden meegenomen door Loraine maar hoe zij die ideeën integreerde in het geheel maakte het weer heel eigen. Ik ben super blij dat ik Loraine heb benaderd en heb super veel zin om te gaan beginnen in m’n nieuwe huis. Echt een topper en zeker weten een aanrader. Daarnaast is ze ook een hele vriendelijke vrouw.”
Margot Sadelaar

“Wij liepen zelf vast met de inrichting van ons nieuwe huis. Samen met Loraine zijn we 2 uurtjes door ons huis gelopen en heeft ze ons hele leuke vernieuwende inzichten en tips gegeven, waar we zelf nooit opgekomen waren. Echt een aanrader! :)”
Sietske Plantinga

“Loraine is zeer creatief, komt met goede ideeën, maar zal nooit iets opdringen. Er is altijd ruimte voor eigen ideeën.”
Bart Pinkster

“Loraine heeft voor ons nieuwe ‘tiny house plus’ een 3D-ontwerp gemaakt, we zijn er heel blij mee! Er zit een aantal slimme dingen in waar we zelf niet op kwamen, zoals een verrassende bankombouw en de tv opgeborgen. De indeling is mooi en met de kleuren kunnen we verder!”
Eva Visser

“Wij zijn blij met onze stap om advies te vragen aan Loraine. Het plan/ontwerp past goed bij ons. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht hoe we de ruimtes optimaal kunnen gebruiken. Tevens creatief met daarbij slimme tips die goed passen in ons budget!”
Debby

“Geweldig hoe deze vrouw er iets moois van weet te maken, zelfs met een klein budget! Super knap wat ze doet met kleur en indeling. Een paar grote meubels in een kleine ruimte en de ruimte lijkt alleen maar groter!”
Jeroen Bagerman – Fit 20

“Erg tevreden over het advies. We wisten niet goed wat we konden verwachten, maar het resultaat wordt heel mooi. Loraine is met name ontzettend goed in het maken van kleurcombinaties. Top !!”
Marco & Loes

“Als tuinontwerper is het natuurlijk geweldig als je kunt samenwerking met een interieur ontwerper die een beetje dezelfde visie heeft. Ik hoop nog veel projecten samen te doen.”
Wilco Boksebeld

“Ik vind dat Loraine een enorme inzet heeft gehad, steeds nieuwe ideeën had en goed voorbereid was. Ze heeft me in ieder geval los geschud en dat vind ik fijn. Ik ben anders naar inrichting gaan kijken. Een aantal ideeën heb ik overgenomen en sommige ook niet. Kortom, haar bijdrage is van belang geweest voor mijn proces van herontdekken van wat ik mooi vind. Ik ben tevreden met het resultaat.”
Hartelijke groet,
Marianne Arts

“Ik heb Loraine als heel inspirerend, enthousiast en actief meedenkend ervaren in mijn zoektocht naar een fijne sfeer in huis. In twee uur tijd wist zij met mijn bestaande meubels al een heel andere look te geven aan mijn huiskamer. Ik kan niet wachten op mijn overige aankopen! Als je wilt investeren in styling van (een deel van) je huis, dan raad ik je de stijlideeën van Loraine echt aan!”
Marina

“Loraine heeft een prettige, flexibele werkwijze. En ze is creatief ten dienste van de klant, waarbij ze haar deskundigheid op een goede manier inzet voor het beste resultaat. Er zijn bij haar verschillende routes mogelijk, geheel afgestemd op mogelijkheden en budget van de klant. Ze doet dat proactief en op locatie, al met al een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Plezierig professioneel!”
Hans

“Loraine heeft een knappe prestatie geleverd! Het verzoek was een geheel nieuwe inrichting voor de woonkamer, waarbij de opstelling bank – tv lastig was. Ze heeft geopperd om met een tv-arm te werken wat inderdaad de gouden tip blijkt te zien. Tevens wilden we “dat het één geheel zou worden”. Maar hadden geen duidelijke voorkeuren voor kleuren of stijl. De ideeën die we meegaven was zo uiteenlopend dat het erg spannend was wat Loraine hiervan zou maken. En.. wonderbaarlijk heeft ze er een heel mooi plan gemaakt, waarbij elk detail klopt, de kleuren ons aanspreken en alles net even anders is dan wij zelf zouden kiezen als we op de oud-en-vertrouwde-manier door waren gegaan. Ook na het eerste plan is ze bereid mee te blijven denken over de details en is ze nogmaals langs gekomen voor verdere adviezen. Het is een goede investering geweest om Door Loraine in te schakelen.”
Jerry & Iris Beer

“Loraine heeft wat ons betreft meer dan voldaan aan de verwachting. Na een behoorlijke verbouwing in 2013, gaan wij nu verhuizen naar een kleinere woning. We willen wel de moderne frisse uitstraling behouden die we nu hebben, maar hebben nog steeds het gevoel dat wij iets moeten doen met ons prachtige interieur. Voor het nieuwbouwproject laten we ons daarom graag adviseren door een interieuradviseur. Loraine bezoekt ons thuis en dat is al fijn.  Ze ziet dan direct wat wij nu mooi vinden, welke meubels we hebben en kan direct aanvoelen wat daarin wordt gemist. Haar eerste stijlideeën die wij digitaal ontvingen maakten ons direct enthousiast. Het is erg fijn dat Loraine ook luistert naar onze inbreng en ze heeft veel geduld en tijd als er toch naar ons gevoel weer iets aangepast moet worden. Ze doet dit ter plekke op haar laptop tijdens de afspraak zodat we ook direct kunnen zien welke invloed een verandering heeft op het geheel. Na een aantal gesprekken kwam ze met twee prachtige moodboarden, sfeerfoto’s en diverse monsters van tegels, vloerkleden, behang etc. Hoe heerlijk is het dat wij niet zelf allerlei winkels hoeven te bezoeken! Ook erg fijn dat we bij bestaande meubels die we mee verhuizen, vloeren, gordijnen etc. kunnen uitzoeken. Naast prachtig moodboard en sfeerfoto’s levert Loraine ons een Excelbestand aan met winkels, websites en prijzen waar we alles kunnen kopen. Dit bespaart ons heel veel vrije zaterdagen. We moeten nog even wachten voordat we het advies van Loraine kunnen uitvoeren maar verheugen ons erg op onze nieuwe inrichting met meer sfeer en kleur.”
Elu

“Heel nuttige en plezierige ervaring om met Loraine samen te werken. Haar suggesties, tips en grafische vertaling van onze wensen en nieuwe ideeën inspireren en hebben ons enorm geholpen om van idee tot keuzes te komen.”
Yvonne & Theo

“Met opgroeiende kinderen die tieners worden sommige meubels die al meer dan 20 jaar mee gaan dan is het wel eens tijd voor wat anders. Maar wat precies ? Daarvoor hebben we Loraine gevraagd om eens bij ons thuis een kijkje te komen nemen. Loraine luistert goed naar je wensen en eigen ideeën en vertaald deze op een bijzondere prettige manier naar een hele andere kijk op je eigen inrichting en interieur.  Ze komt met goede, praktische tips en een moodboard die helemaal aansluit bij onze wensen.”
Margo

“Loraine heeft op een prettige speelse manier er voor gezorgd dat ons huis voor de koper goed zichtbaar is. Met haar tips konden we aan de slag waardoor er niet alleen prachtige foto’s werden gemaakt maar dat bij de bezichtigingen ons huis werd getoond en niet onze spullen.”
Mieke Steenbergen

“De samenwerking met Loraine was geweldig, na een intakegesprek is ze aan de slag gegaan en kwam met zeer verrassende ideeën. Met het eindresultaat zijn we zeer tevreden.”
Marleen

“Ik wilde graag meer sfeer in mijn woonkamer; meer persoonlijke touch, meer warmte en meer eenheid. Loraine wist snel mijn wensen te vertalen naar een moodboard. Met een duidelijke bestellijst kon ik op pad. Tot slot de finishing touch met accessoires door Loraine! Wauw! Super mooi geworden!”
Wendy

“De samenwerking met Loraine heb ik als zeer prettig ervaren, ze denkt goed mee en houdt rekening met de wensen van de klant. Ze komt met leuke ideeën die binnen het beschikbare budget vallen. We zijn erg tevreden over het resultaat en krijgen hele positieve reacties van onze klanten over de sfeer. Ik zou haar zeker aanbevelen voor een interieur aanpassing.”
Kunstcircuit Deventer

Hulp nodig?