Reviews

Deze mensen gingen je voor!

“Ik vind dat Loraine een enorme inzet heeft gehad, steeds nieuwe ideeën had en goed voorbereid was. Ze heeft me in ieder geval los geschud en dat vind ik fijn. Ik ben anders naar inrichting gaan kijken. Een aantal ideeën heb ik overgenomen en sommige ook niet. Kortom, haar bijdrage is van belang geweest voor mijn proces van herontdekken van wat ik mooi vind. Ik ben tevreden met het resultaat.”
Hartelijke groet,
Marianne Arts

“Ik heb Loraine als heel inspirerend, enthousiast en actief meedenkend ervaren in mijn zoektocht naar een fijne sfeer in huis. In twee uur tijd wist zij met mijn bestaande meubels al een heel andere look te geven aan mijn huiskamer. Ik kan niet wachten op mijn overige aankopen! Als je wilt investeren in styling van (een deel van) je huis, dan raad ik je de stijlideeën van Loraine echt aan!
Marina


“Loraine van Stijlidee42 heeft een prettige, flexibele werkwijze. En ze is creatief ten dienste van de klant, waarbij ze haar deskundigheid op een goede manier inzet voor het beste resultaat. Er zijn bij haar verschillende routes mogelijk, geheel afgestemd op mogelijkheden en budget van de klant. Ze doet dat proactief en op locatie, al met al een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Plezierig professioneel!”
Hans


“Loraine heeft een knappe prestatie geleverd! Het verzoek was een geheel nieuwe inrichting voor de woonkamer, waarbij de opstelling bank – tv lastig was. Ze heeft geopperd om met een tv-arm te werken wat inderdaad de gouden tip blijkt te zien. Tevens wilden we “dat het één geheel zou worden”. Maar hadden geen duidelijke voorkeuren voor kleuren of stijl. De ideeën die we meegaven was zo uiteenlopend dat het erg spannend was wat Loraine hiervan zou maken. En….. wonderbaarlijk heeft ze er een heel mooi plan gemaakt, waarbij elk detail klopt, de kleuren ons aanspreken en alles net even anders is dan wij zelf zouden kiezen als we op de oud-en-vertrouwde-manier door waren gegaan. Ook na het eerste plan is ze bereid mee te blijven denken over de details en is ze nogmaals langs gekomen voor verdere adviezen. Het is een goede investering geweest om Stijlidee42 in te schakelen.
Jerry en Iris Beer

 

Loraine heeft wat ons betreft meer dan voldaan aan de verwachting. Na een behoorlijke verbouwing in 2013, gaan wij nu verhuizen naar een kleinere woning. We willen wel de moderne frisse uitstraling behouden die we nu hebben, maar hebben nog steeds het gevoel dat wij iets moeten doen met ons prachtige interieur. Voor het nieuwbouwproject laten we ons daarom graag adviseren door een interieuradviseur. Loraine bezoekt ons thuis en dat is al fijn.  Ze ziet dan direct wat wij nu mooi vinden, welke meubels we hebben en kan direct aanvoelen wat daarin wordt gemist. Haar eerste stijlideeën die wij digitaal ontvingen maakten ons direct enthousiast. Het is erg fijn dat Loraine ook luistert naar onze inbreng en ze heeft veel geduld en tijd als er toch naar ons gevoel weer iets aangepast moet worden. Ze doet dit ter plekke op haar laptop tijdens de afspraak zodat we ook direct kunnen zien welke invloed een verandering heeft op het geheel. Na een aantal gesprekken kwam ze met twee prachtige moodboarden, sfeerfoto’s en diverse monsters van tegels, vloerkleden, behang etc. Hoe heerlijk is het dat wij niet zelf allerlei winkels hoeven te bezoeken! Ook erg fijn dat we bij bestaande meubels die we mee verhuizen, vloeren, gordijnen etc. kunnen uitzoeken. Naast prachtig moodboard en sfeerfoto’s levert Loraine ons een Excelbestand aan met winkels, websites en prijzen waar we alles kunnen kopen. Dit bespaart ons heel veel vrije zaterdagen. We moeten nog even wachten voordat we het advies van Loraine kunnen uitvoeren maar verheugen ons erg op onze nieuwe inrichting met meer sfeer en kleur.
Elu


“Heel nuttige en plezierige ervaring om met Loraine samen te werken. Haar suggesties, tips en grafische vertaling van onze wensen en nieuwe ideeën inspireren en hebben ons enorm geholpen om van idee tot keuzes te komen.”
Yvonne & Theo


“Met opgroeiende kinderen die tieners worden, sommige meubels die al meer dan 20 jaar mee gaan dan is het wel eens tijd voor wat anders. Maar wat precies ? Daarvoor hebben we Loraine gevraagd om eens bij ons thuis een kijkje te komen nemen. Loraine luistert goed naar je wensen en eigen ideeën en vertaald deze op een bijzondere prettige manier naar een hele andere kijk op je eigen inrichting en interieur.  Ze komt met goede , praktische tips en een moodboard die helemaal aansluit bij onze wensen.”
Margo


“Loraine heeft een fotoreportage gemaakt voor de verhuur van mijn winkelruimte. Zij is heel geduldig en precies te werk gegaan en heeft de lastig te fotograferen ruimtes heel mooi en duidelijk weergegeven. Ik zou zeker haar aanbevelen. Ik vond het heel prettig dat zij alles in overleg doet en tussendoor het resultaat laat zien.”
Cateleine


“Loraine heeft op een prettige speelse manier er voor gezorgd dat ons huis voor de koper goed zichtbaar is. Met haar tips konden we aan de slag waardoor er niet alleen prachtige foto’s werden gemaakt maar dat bij de bezichtigingen ons huis werd getoond en niet onze spullen.”
Mieke Steenbergen


“De samenwerking met Loraine was geweldig, na een intakegesprek is ze aan de slag gegaan en kwam met zeer verrassende ideeën. Met het eindresultaat zijn we zeer tevreden.”
Marleen


“Ik wilde graag meer sfeer in mijn woonkamer; meer persoonlijke touch, meer warmte en meer eenheid.
Loraine wist snel mijn wensen te vertalen naar een moodboard. Met een duidelijke bestellijst kon ik op pad. Tot slot de finishing touch met accessoires door Loraine! Wauw! Super mooi geworden!”
Wendy


“De samenwerking met Loraine heb ik als zeer prettig ervaren, ze denkt goed mee en houdt rekening met de wensen van de klant. Ze komt met leuke ideeën die binnen het beschikbare budget vallen. We zijn erg tevreden over het resultaat en krijgen hele positieve reacties van onze klanten over de sfeer. Ik zou haar zeker aanbevelen voor een interieur aanpassing.”
Kunstcircuit Deventer