Interieurontwerp

Hier volgt een overzicht van mijn werkwijze en prijs. Onderstaande prijs is inclusief BTW.

Interieurontwerp vanaf 1900,-
Wil je zien hoe de veranderingen er in jouw woning uit komen te zien? Dan kan ik een 3D ontwerp voor je maken. Met een 3D ontwerp creëer je een zeer realistisch beeld van de ruimte. Vooral tijdens een nieuwbouwproject is dit ideaal. Vaak komen er in een vroeg stadium al vragen als ‘Waar komen de lichtpunten, hoe gaan we de keuken plaatsen, of welke draairichting van de deur is praktisch’?
Om dit te weten te komen is het slim om alvast over het interieur en invulling van de ruimtes na te denken. Doormiddel van de combinatie echte stalen -bijvoorbeeld voor de vloer, behang, kleuren en raambekleding- en het 3D ontwerp samen, kan ik je een goed beeld geven van het eindresultaat van jouw nieuwe woning.
Wanneer de ideeën rond zijn beginnen we met de uitvoering. Ik werk veel samen met lokale bedrijven, op deze manier kan ik je alles uit handen nemen.
Een 3D ontwerp is ook heel mooi toe te passen om een visueel beeld te krijgen van een nieuwe inrichting van een bestaande woning. Ik help je graag een keuze te maken welke optie het beste bij jou past.

Geïnspireerd geraakt? Neem hier contact op.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.