Interieurontwerp

Interieurontwerp, wat kan ik verwachten?
Het interieurontwerp is een verlengstuk van de keukentafelsessie. Tijdens het eerste gesprek de ‘intake’ kan ik al aangeven of ik denk dat we beter de keukentafelsessie kunnen verlengen of niet. Natuurlijk blijft die keuze aan jou.
De kosten voor een totaal interieurontwerp zijn bij elke klant anders omdat simpel weg elke opdracht toch een beetje anders loopt. Voor we verder gaan met het interieurontwerp maak ik een offerte op maat. Ga je hiermee akkoord dan gaan we verder met stap 2.

Na afloop van het interieurontwerp hebben we alle stappen doorlopen en is jouw persoonlijke ontwerp klaar. Je ontvangt dan van mij een pdf-bestand met een overzicht van jouw persoonlijke:

  • 3D ontwerp
  • Kleur – materiaalplan
  • Meubelplan
  • Lichtplan
  • Shoplijst
  • Samen winkelen (optioneel)
  • Accessoires – groenpakket.
    Dit pakket is met name bij nieuwbouw en verbouw erg populair.

Stap 1: De keukentafelsessie
We beginnen met een intake op locatie, bij jou aan de keukentafel. Tijdens dit gesprek komt alles ter sprake van indeling, kleuren – materialen, meubels tot verlichting.
De keukentafelsessie, wat kan ik verwachten? Lees hier verder.

Stap 2: Het budget bepalen
Tijdens de keukentafelsessie is er een te besteden budget besproken. De keukentafelsessie is een interieuradvies met een schets. We gaan nu het ontwerp volledig uitwerken, daarom is het belangrijk te weten wat de daadwerkelijke kosten stap voor stap zullen zijn.

Stap 3: Uitwerken van het plan
Ik ga op zoek naar de meubels, verlichting, raambekleding en alle andere artikelen die nodig zijn om jouw persoonlijke interieur te realiseren. Door te werken met echte stalen voor bijvoorbeeld de vloer, het behang, de kleuren en de raambekleding, in combinatie met de 3D wordt jouw nieuwe inrichting steeds realistischer. Zo’n proces verloopt bij iedere klant weer anders, maar uit ervaring weet ik dat we meerdere malen bij elkaar zullen komen om de nieuwe ideeën/aanpassingen te bespreken.
Ik werk met een aantal vaste partners op wie ik kan vertrouwen. Deze partners werken net als ik op een persoonlijke manier en leveren kwalitatief goede producten. Op deze manier kunnen wij je veel werk uit handen nemen. Een paar voorbeelden van mijn partners zijn De Gordijnenman, Keukengasten, Uw Nieuwbouwwoning, Diks Design en Van Mourik. Mocht je zelf een voorkeur voor bedrijven en of merken hebben dan gaan we daar natuurlijk mee werken.

Stap 4: Uitvoering
Je definitieve interieurontwerp is nu klaar! Ik kom langs om alles met je door te spreken. Je krijgt naast de 3D beelden een shoplijst, kleur – materiaalplan, meubelplan, lichtplan en ik heb verschillende offertes voor je van uitvoerende partijen. Nu kun je aan de slag!
Ook tijdens de uitvoering zal ik betrokken blijven bij het proces. Je kan mij zien als het aanspreekpunt voor alles wat er geregeld en besteld is. Van begin tot eind kun je mij ten alle tijde om hulp vragen.

Stap 5: Finishing touch
Wanneer de ruimte zo goed als ingericht is komt het laatste onderdeel om jouw nieuwe interieur helemaal af te maken; het plaatsen van de accessoires en planten. Ik kom nog een laatste keer langs om alles op de juiste plek te zetten en natuurlijk het resultaat te bekijken. Nu hoef je nog maar één ding te doen. En dat is genieten van je nieuwe interieur!

Geïnspireerd geraakt? Neem hier contact op.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.