Interieurontwerp

Interieurontwerp, wat kan ik verwachten?
Het interieurontwerp is een verlengstuk van de keukentafelsessie.
De kosten voor een totaal interieurontwerp zijn bij iedere klant anders omdat elke opdracht anders verloopt. Voor we verder gaan met het interieurontwerp maak ik een offerte. Ga je hiermee akkoord dan gaan we verder met stap 2.

Stap 1: De keukentafelsessie
We beginnen met een intake op locatie, bij jou aan de keukentafel. Tijdens dit gesprek komt alles ter sprake van indeling, kleuren – materialen, meubels tot verlichting.
De keukentafelsessie, wat kan ik verwachten? Lees hier verder.

Stap 2: Het budget bepalen
Tijdens de keukentafelsessie is er een te besteden budget besproken. De keukentafelsessie is een interieuradvies met een schets. We gaan nu het ontwerp volledig uitwerken, daarom is het belangrijk te weten wat de daadwerkelijke kosten stap voor stap zullen zijn.

Stap 3: Uitwerken van het plan
Ik ga op zoek naar de meubels, armaturen, raambekleding en alle andere artikelen die nodig zijn om jouw persoonlijke interieur te realiseren. Door te werken met stalen voor bijvoorbeeld de vloer, het behang, de kleuren en de raambekleding, in combinatie met de 3D wordt jouw nieuwe inrichting steeds realistischer. Zo’n proces verloopt bij iedere klant weer anders, maar uit ervaring weet ik dat we meerdere malen bij elkaar zullen komen om de nieuwe ideeën/aanpassingen te bespreken.
Ik werk met een aantal vaste partners op wie ik kan vertrouwen. Op deze manier kunnen wij je veel werk uit handen nemen. Een paar voorbeelden van mijn partners zijn De Gordijnenman, Keukengasten, Uw Nieuwbouwwoning, Diks Design, Meubelplaats en Van Mourik. Mocht je zelf een voorkeur voor bedrijven en of merken hebben dan gaan we daar natuurlijk mee werken.

Stap 4: Uitvoering
Je definitieve interieurontwerp is nu klaar! Ik kom langs om alles met je door te spreken. Je krijgt naast de 3D beelden een shoplijst, kleur – materiaalplan, meubelplan, lichtplan en ik heb verschillende offertes van uitvoerende partijen. Nu kun je aan de slag!
Ook tijdens de uitvoering zal ik betrokken blijven bij het proces. Van begin tot eind kun je mij te allen tijde om hulp vragen.

Stap 5: Finishing touch
Wanneer de ruimte zo goed als ingericht is komt het laatste onderdeel om jouw nieuwe interieur helemaal af te maken; het plaatsen van de accessoires en planten. Ik kom nog een laatste keer langs om alles op de juiste plek te zetten en natuurlijk het resultaat te bekijken. Nu hoef je nog maar één ding te doen. En dat is genieten van je nieuwe interieur!

Alle stappen op een rij;

  • 3D ontwerp
  • Kleur – materiaalplan
  • Meubelplan
  • Lichtplan
  • Shoplijst
  • Samen winkelen (optioneel)
  • Accessoires – groenpakket.

Geïnspireerd geraakt? Neem hier contact op.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.