Over Loraine

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

In januari 2016 ben ik na lang twijfelen voor mijzelf begonnen als interieurstyliste. De opleiding had ik eerder al afgerond. Maar omdat ik nog een leuke baan had was het nog geen tijd voor wat anders. Dit veranderde toen Wouter en ik in januari 2015 een bouwval kochten en dit helemaal gingen verbouwen.
Ik had wel zin in een nieuwe uitdaging en terug in loondienst kan altijd toch…?

Inmiddels zijn we 7 jaar verder. Mijn bedrijf heeft verschillende namen, uitstralingen en werkwijzen gehad. Ik werkte altijd volle weken, maar sinds 2020 toen ik mijn lieve dochter Donna kreeg is dat een beetje veranderd.

Tot september 2022 deed ik alles zelf. Sociale media, website, netwerken, administratie en niet te vergeten het leukste werk. Klanten bezoeken en opdrachten maken!

Uitbreiden was nooit mijn doel maar klanten blij maken wel. Daarom werkt nu Eline bij mij die net als ik graag mensen blij maakt met haar creative ideeën.

Hierdoor kan ik toch al mijn klanten blijven helpen. En voor iedereen de tijd nemen zoals ik dat het liefste doe. De opdrachten moeten niet als werk voelen. Zonder stress krijg je altijd het beste resultaat.