Over Loraine

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Loraine van der Hulst. Van jongs af aan heb ik interesse in interieur en alles wat hierbij komt kijken.

Mijn loopbaan ben ik echter begonnen in de mode waar ik ook een studie in heb gevolgd. Na het afronden van deze opleiding en een jaar reizen heb ik vervolgens 6 jaar lang als Visual Merchandiser gewerkt. Deze functie hield in dat ik verantwoordelijk was voor de aankleding en het interieur van modewinkels.
Al snel kwam ik er achter dat interieur mij meer trok dan werken in de modebranche. Zodoende ben ik een opleiding gaan volgen voor interieurstyliste.

In 2015 hebben mijn partner en ik een bouwval gekocht, waarvoor we zelf een compleet nieuwe indeling hebben gemaakt en omgetoverd tot een fijne woning. Deze erg leuke en leerzame ervaring bevestigde voor mij mijn passie voor interieur. Ik besloot om de stap te nemen en mijn baan op te zeggen om vervolgens voor mezelf te beginnen als interieurstyliste.

De kenmerken van mijn ontwerpen zijn een rustige basis waar vorm en functie een goede balans vormen in combinatie met uitdagende elementen. Dit geheel zorgt voor een uniek en eigentijds interieur met een persoonlijke identiteit.

 

Benieuwd naar het hele artikel?
Bekijk de link… https://indebuurt.nl/deventer/wonen/woning-van-de-week/binnenkijken-bij-loraine-ik-word-blij-van-een-opgeruimd-huis~48668/