Interieuradvies aan huis, hoe gaat dat?

Zoals je op mijn website hebt kunnen lezen, bied ik verschillende diensten aan. Zo heb je de keukentafelsessie. En de complete make-over dit is voor mensen die een uitgebreider advies willen.

Ben je tevreden over de meeste meubels in jouw huis en wil je alleen de puntjes op de I? Dan is het interieuradvies aan huis misschien wel wat voor jou.
Voorafgaand aan onze afspraak neem ik graag een kijkje in de ruimte waar het over gaat. Dat hoeft echt niet live. Maar als je mij wat foto’s of misschien wel een filmpje stuurt, kan ik mezelf alvast in leven in jullie ruimte. Zoals deze klant hieronder heeft gedaan.

En dan maken we een afspraak. In mijn auto heb ik standaard stalen liggen. Daarnaast ga ik langs bij onder andere de behangspeciaalzaak. Ook hier neem ik verschillende stalen mee.
De afspraak duurt ongeveer 2 uur. In die tijd bespreken we jouw interieur. Dat kan echt over van alles gaan. Te beginnen bij de indeling dan meubels, verlichting, kleuren, materialen en accessoires

Een interieuradvies aan huis kan voor grote veranderingen zorgen. Hier zie je de voor en na foto’s bij een klant. Dit moest een echt vrouwenhuis worden. Bij deze klant heb ik tips gegeven over de nieuwe in te delen keuken, kleuren en behang van de wanden. En een aantal opties voor de nieuwe meubels.
Na het gesprek ontvang je van mij nog een overzicht met wat we besproken hebben en een aantal linkjes van artikelen die je nodig hebt om het te realiseren.

Zoals je ziet is het resultaat voor een na enorm groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *