Een frisse start in de Landbouwschool

Een verhuizing vanuit het buitengebied naar het centrum van Deventer moest een nieuwe start worden voor deze klant.

Een gele keuken was al uitgekozen en één muur was ook al roze geverfd want dat wilde ze zo graag. Maar hoe ga je dan verder als je het lastig vindt het resultaat voor je te zien met alle keuzes die je tot dusver hebt gedaan? Via google vond ze mij en we maakten een afspraak voor de vrijblijvende intake.  Eerst eens kijken of er een klik was. Gelukkig was die er. Ze zei zelfs : “ ik heb er alle vertrouwen in dat jij mij gaat helpen hier een echt thuisgevoel van te maken.”  Wauw, wat een fijne start van dit interieurontwerp!

De klant zat met de volgende vragen; hoe maken we een eenheid van een gele keuken en een roze wand? Hoe zorg je ervoor dat de meubels niet wegvallen in een ruimte van 5.5 meter hoogte? En wat doen we met de verlichting want tijdens de bouw hebben ze geen aansluitpunten verwerkt in het plafond….

Met deze vragen ben ik begonnen met een keukentafelsessie. Bij een keukentafelsessie zit altijd  een 3D tekening inbegrepen. Zo ook voor dit ontwerp. Na het zien van dit 3D ontwerp was de klant zo enthousiast dat we verder zijn gegaan met een interieurontwerp. We hebben samen alle artikelen uitgezocht, gordijnen, behang, meubels, accessoires en we hebben samen gewinkeld. In de 3D tekening had ik een notenhouten bartafel met retro poten ingetekend. De klant vond hem geweldig en zodoende hebben we deze laten maken door een meubelmaker. De meubelmaker vond het maar een gek ding maar de klant was er super blij mee en het past ook bij de rest.

Om te zorgen voor eenheid heb ik gekozen voor een vloerkleed waarin alle kleuren van de rest van het interieur zitten. Grijs, beige en een terracotta tint heb ik toegevoegd aan het kleurenpalet. Deze kleuren heb ik goed verdeeld over de hele ruimte.

Dit is ook een tip voor jou om thuis mee aan te slag te gaan!

De hoogte van de ruimte heb ik geaccentueerd door achter de bank de lucht in te gaan met schilderijen. Daarnaast zijn er twee cirkels op de andere wand aangebracht om ook weer de hoogte en het rechthoekige te breken. Gelijk een volgende tip voor jou!

Je bent vast op mijn blog gekomen omdat je interesse hebt in interieur. Laat mij weten of ik jou ook heb kunnen inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *