Meubels zijn meer dan slechts functionele objecten; ze vormen de kern van jouw leefruimte. Mijn op maat gemaakte meubelstukken, onder de naam Loraine®, worden met passie ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw huis en interieur. Of het nu een bartafel, kast of werkplek is, elk stuk is doordacht en praktisch. Ik geloof in unieke ontwerpen die zich aanpassen aan jouw levensstijl. Elk meubel draagt trots het Loraine® merklabel, symbool voor vakmanschap en een persoonlijk stempel op jouw interieur.

Wandmeubel met TV-lift

Loraine heeft ons fantastisch geholpen met de inrichting van ons nieuwe huis en daarmee bedoel ik alles: lichtplan, kleuren, meubilair, etc. Wij weten doorgaans wel wat we mooi vinden maar zijn niet in staat er een harmonieus geheel van te maken. Zij had voor ons en dit proces veel toegevoegde waarde. Daarnaast is ze super professioneel, aardig en heel attent.
Lydia

Retro model bartafel van notenhout

Loraine heeft heel goed geluisterd en dat heel sfeervol omgezet naar een mooie inrichting. Ook is zij verder in alle opzichten een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Ik kan haar van harte aanbevelen!!

Wandkast met een schuine bovenkant.

Wat een verschil! Door jouw mooie ideeën en leuke tips is het prachtig geworden.
Vooral de prachtige kast op maat is een eyecatcher.

Karin

Custom made tv-meubel en room diver met speelplek

Stoere tv-wandkast

De kast die zij heeft ontworpen, vinden wij gewoon perfect (ook hoe de kast gemaakt is trouwens). Voor ons klopt de woonkamer helemaal. Loraine is elke cent waard geweest. Altijd konden we overleggen, de lijntjes waren kort en ze reageerde altijd snel. Kortom, het beste wat we hadden kunnen doen hebben we gedaan: Loraine inschakelen!
Inge Marsman

Boekenkast en tv-meubel als één geheel. Tegen een schuine achterwand.

Loraine is zeer creatief, komt met goede ideeën, maar zal nooit iets opdringen. Er is altijd ruimte voor eigen ideeën.
Bart & Karin

Merklabel 7×1,5 cm zink; antiek messing look vernikkeld.

Hulp nodig?