Werkwijze

Interieurontwerp, wat kan ik verwachten?
Interieurontwerp is een verlengde van de keukentafelsessie. Bij een interieurontwerp ontvang je een 3D ontwerp inclusief;
  • Meubelplan
  • Lichtplan
  • Offertes
  • Shoplijst
  • Accessoires pakket

Dit pakket is met name bij nieuwbouw en verbouw erg populair.

Stap 1: De keukentafelsessie
De keukentafelsessie is een interieuradvies afgestemd op jouw wensen en budget.
We beginnen met een intake op locatie, bij jou aan de keukentafel. Om je een duidelijk beeld te geven van jouw nieuwe ruimte ga ik een sfeerbeeld, kleurbeeld en een 3D schets voor je maken. Met een 3D schets krijg je een zeer realistisch beeld op schaal.
De keukentafelsessie, wat kan ik verwachten? Lees hier verder.

Stap 2: Het budget bepalen
Tijdens de keukentafelsessie is er een te besteden budget besproken. De keukentafelsessie is een interieuradvies met een schets. We gaan nu het ontwerp volledig uitwerken, daarom is het belangrijk te weten wat de daadwerkelijke kosten stap voor stap zullen zijn.
Nu je een aantal dagen naar de eerste schets van de keukentafelsessie hebt gekeken ontstaan er ongetwijfeld nieuwe ideeën en vragen, een mooi proces wat vaak even tijd en aandacht nodig heeft. Eventueel kan het nodig zijn dat ik nog een keer langskom, ik zal dan de verschillende mogelijkheden met je bespreken.

Stap 3: Uitwerken van het plan
Ik ga op zoek naar de meubels, verlichting, raambekleding en alle andere artikelen die nodig zijn om jouw persoonlijke interieur te realiseren. Door te werken met echte stalen voor bijvoorbeeld de vloer, het behang, de kleuren en de raambekleding, in combinatie met de 3D schets, wordt jouw nieuwe inrichting steeds realistischer.
Ik werk met een aantal vaste partners op wie ik kan vertrouwen. Deze partners werken net als ik op een persoonlijke manier en leveren kwalitatief goede producten. Op deze manier kan ik je veel werk uit handen nemen. Een paar voorbeelden van mijn partners zijn Van Mourik, De Gordijnenman, Keukengasten, Kloppenberg, en Vera Shutters.

Stap 4: Uitvoering
Je definitieve interieurontwerp is nu klaar! Ik kom langs om alles met je door te spreken. Je krijgt naast de 3D beelden een shoplijst, meubelplan, een lichtplan en ik heb verschillende offertes voor je van uitvoerende partijen. Nu kun je aan de slag!
Ook tijdens de uitvoering zal ik betrokken blijven bij het proces. Je kunt mij zien als het aanspreekpunt voor alles wat er geregeld en besteld is. Van begin tot eind kun je mij ten alle tijden om hulp vragen of misschien vind je het leuker wanneer ik mee ga shoppen. Dit kunnen we altijd bespreken.

Stap 5: Finishing touch
Wanneer de ruimte zo goed als ingericht is komt het laatste onderdeel om jouw nieuwe interieur helemaal af te maken; het plaatsen van de accessoires. Ik kom nog een laatste keer langs om alles op de juiste plek te zetten en natuurlijk het resultaat te bekijken. Nu hoef je nog maar één ding te doen. En dat is genieten van je nieuwe interieur!

Geïnspireerd geraakt? Neem hier contact op.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.