Ontwerp stap voor stap jouw eigen interieurplan!

Ga je verbouwen of verhuizen dan is deze masterclass echt wat voor jou.

In deze live masterclass leer je hoe je stapsgewijs een duidelijk interieurplan maakt.

Datum 24 om 20.00 uur (replay beschikbaar)

voor jou als je verbouw of restyle plannen hebt

voor jou als je een duidelijk plan nodig hebt om stappen te zetten

voor jou als je eenheid wilt creëren

voor jou als je meer sfeer en rust in je interieur wilt

voor jou als je veel keuzestress ervaart

Eerst beginnen we met de praktische kant, want wie wil er nou geen rust in huis? Dit heeft alles te maken met jouw beste indeling.

Help! Welke vloer moet ik kiezen? Per product zijn er tegenwoordig zoveel verschillende opties dat je soms niet meer weet wat bij jou past. Ik laat zien waar je op moet letten.

Raak je ook snel overprikkeld in een winkel? Je wil van alles kopen, maar in de winkel raak je overweldigd.
Of je bent bang dat je de verkeerde keuzes maakt. Ik geef je tips!

Hey daar! Ik ben Loraine. Tijdens de masterclass laat ik je zien hoe ik stap voor stap al 8 jaar lang mijn klanten help. Wil je zelf graag aan de slag met jouw interieur dan geef ik jou goede handvaten om zelf een praktisch interieurplan te ontwerpen.

“Ik ga over een paar maanden verhuizen en wilde uit m’n comfort zone, een keer wat anders met name qua kleur. Loraine kwam met ideeën waar ik zelf nooit aan had gedacht en al helemaal niet zou hebben gedurfd.”

– Margot